Kemi!

Finns det nåt tråkigare än att plugga kemi, fysik, matte etc?? Skulle inte tro det!
Försöker pressa in något som har med organisk kemi att göra i huvudet, det är inte så lätt när det gäller min hjärna, you know...Men nånting borde väl fastna tills det är dags för provet på onsdag.
Aja, wish me luck!

Kan man få en resa till London i Julklapp, kanske?!

Shiit, jag vill åka till London igen!! Vi var ju där för några år sen och jag ÄLSKADE det! Och speciellt nu i juletid är det ju extra mysigt! De pyntar så fint och allt är så juligt och mysigt där!! Nej, jag tror jag flyttar dit snart!

Konst-plugg!

Har studerat Ismer och konstnärer, vet ni hur många konstnärer jag ska kunna?? jo, 29 stycken ungefär, och jag tror Frida skulle lägga till en till konstnär bara för en i klassen skulle göra ett projekt om en konstnär som inte stod som exempel vad man kunde jobba med för konstnär, så tack sp mycket! Så det blir säkert 30 stycken iallafall ;P
Jag ska kunna 30 konstnärer utantill! jag menar, vad fan, hur ska det gå till? Jag kommer ju blanda ihop allihopa!
aja, konst är iaf roligare än teknik, fysik, matte o.s.v så jag har väl lite mer lust att plugga konst än det andra ämnena!
Så nu har jag suttit en stund och skrivit ner vad alla konstnärer gör för tavlor och så, tog en stund ska ni veta! Hoppas jag klarar provet nudå!
*
Lite annat!
Filmen speak som jag såg igår var såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra! :') Ska gifta mig med den filmen!
Tror att jag ska se Welcome to the Rileys ikväll, hann inte se den igår, det blev Eva Och Adam efter Speak haha!
Nu ska jag gå! Hade Hade!

Saturday evening :')

Det var längesen bloggen!
Nu är jag här och suktar efter mitt godis som jag köpte idag! Ska senare ikväll sätta mig med mitt godis och mina chips och kolla på film! :D Det blir
1. Speak
2. Welcome to the Rileys
3. The Runnaways
:D
Hitta världens bästa sida, tack vare Thea, att ladda hem massa filmer på!! so happy! Så ska ha filmkväll med mig själv här in my room :):):)
Rebecca Wirgin kommer hit om nån timme kanske och ska hålla Emelie sällkskap ikväll och jag ska väl påbörja plugget nu! men neeeeej, jag har ingen lust!
vi ska grilla med grannen idag :D in tha raaaain! hahah jaja, får väl se hur det går ;)
fråga mig inte vad jag skriver om, har bara tråkigt och det är ändå ingen som läser min blogg och jag kan inte vara normal :)
hejdå!
RSS 2.0