Soligt och varmt på en fredag!

treeevligt!
Idag har jag inte gjort mycket alls, lämnade emelie hos mickis, väldigt svårt att hitta eftersom vi virra runt i 20 minuter tills vi hittade hennes hus. Sen åkte jag och mami till en italiensk resturang och café och tog en kaffe i Hägernäs Strand. sen skjutsa mamma mig hit till berga, och nu sitter jag och väntar på att thea ska komma hem så vi kan träffas och prata! Har lite långtråkigt faktiskt.
ska nog ta en dusch så jag känner mig lite fräschare, hade hade!!
<3

heeeeeeej

Vet ni va??? Det regnar :DD japp!! Och vilken låt passar bättre om inte "rain over me" med pitbull feat. marc anthony??? Tänkte väl det! därför tänkte jag lägga upp den låten här och nu.   
Förresten, tråkigt det som hände i norge. hela världen sörjer. usch hemskt! stackars norge.
HEJDÅ!

FM 97.30!!

wohooo!! här lyssnas det för fullt på nån indisk-turkisk-spanskt disco musik! grym radiostation!!!
Emelie och drog till Istanbul, resturangen, inte staden i turkiet hoho, men det va nästa att vi drog dit istället hoho.
vi åt en STOR kycklingrulle, åt ungefär halva, emelie åt hela :O
sen gick vi till Lidl som låg 7 meter ifrån och köpte lite chips o sånt, och så två killar som jobba där fråga när systembolaget stängde. jamen det visste ju vi! hahaha, de trodde nog vi va äldre hoho
*
ska gå och ta mig en glass och kyla ner mig, det e så himla varmt just nu!
mamma och lasse kom en nyss, fan, de kunde varit borta liiiite längre, vi ville ha ff nån timme mer! men nej,nej..
vi hööörs!!!

Det regnar :D

Jajemän! myspys-väder :D Det kom till slut


changed plans

neee, så blev det inte thea-dag imorron. inte sova över iaf. drar in till stan gör vi men resten blir inte aaav. funderar på att åka till farmor igen, kanske imorron, för då e jag ju redan i stan så det passar ju fint! är lite trött på att va i vallentuna, det e så långt från allting!
asså, den här sommaren blev ganska tråkig om jag får säga det själv. jag har typ ingenting att göra, jag är typ fast här i v-tuna. Jag och thea hade typ planerat hela sommaren, men såklart ska det ju komma nåt i vägen.faan.
NÄ, nästa sommar ska jag skaffa sommarjobb och tjäna lite pengar så jag kan göra nåt kul sen. får se om jag hittar nåt bra sommarjobb! hoppas verkligen det!! när e det man måste börja söka? i mars? i maj? hehe, får se.
ja, den här sommaren blev allmänt långtråkig. Jag vill ju åka bort på sommarlovet, inte vara hemma! aja nu vill jag bara att lovet ska va över. freaka inte ut nu, men jag vill faktiskt inte ha sommarlov längre. haha, jag vill börja skolan nu så jag slipper det här trista sommarlovet. seriöst, det här lovet sög.
det blir nog roligare nästa sommar när man är äldre och kanske har fler kompisar och så, så om nån inte kan va med mig e det bara o fråga en annan, det e bra! och så måste jag verkligen försöka få ett sommarjobb. och så när man är 15 kan man ju göra fler saker, kanske gå på disco kanske kanske kanske hoho, eller göra nånting med massa kompisar. jaa, who knows, vi får se nästa år ;)
längtar dit kan jag säga!!
mysigt väder alltså! love it!

Another day is gone

Kom precis hem från farmor och sitter nu i sängen och drogar musik.
Imorron är det söndag, vilket betyder thea-dag och pll-dag :D Guuuuud så jag har längtat!!
*
nästa vecka blir det regn påstår de på tv4, härligt tycker jag! jaja, ni kanske tycker jag låter som en psykad babian som vill ha regn, men det är faktiskt mysigt tycker jag! jag behöver nåra dagar då man bara kan ägna sig åt ingenting. kanske sitta i soffan med en filt, musik och ha en kompis att prata med. jag gillar att slappa, jag! sånna dagar får man chans att ta det lugnt och andas, det gillas! det behöver man på sommaren ;)
Men alla tycker olika haha.
*
nää, nu får det bli söndag! imorron blir det ingen vila, inte! vi kanske drar in till stan på dan och sen ska vi hem till åkersberga och sen till affären och köpa gott. sen ska vi hem och garva läppen av oss, som vi brukar. sen ska vi ju göra annat också hoho, det ni! det är en hemlis ;;)) mohahaha

Browniiiieeess!!

Just nu står browniesarna i ugnen, så himla gott det ser ut asså!
Ska käka lite frukost nu som jag inte har hunnit med haha, såå jag skriver kanske mer seeeen
Hejdå!

Nämen Godmorgon!

morn morn! Vakna 10:30 imorse faktiskt, igår vakna jag ju 12:20 så det e lite skillnad hoho!
Onsdag idaaag! vilket betyder att det är 4 dagar kvar till söndaaag!!
*
Jag får damp på min mobil. Ska det vara så svårt att att få meddelande.signal när jag får sms? Jag har letat i två dagar nu på min telefon (som jag har haft sen julen 2009). Asså jag vill verkligen ha en ny mobil, sen här suuuuuuuuuger, jävla samsung-mobil. gaaah! damp!
*
Det här sommarlovet har verkligen varit segt. Jag har inte gjort nånting nästan känns det som, men jag har ju det...
äsch! Nu lägger jag upp en låt istället:

Bak-dag imorron!

Imorron blire bak-dag med systern! Vi ska baka brownieess eftersom emelie har sånt sug efter sötsaker nu när hon nyss kommit hem från england där de fick mkt gott varje dag. Känner att jag också är sugen på lite kakor och sånt...mums.. hoho!
*
Emelie har haft så grymt kul har hon berättat. 6 discon på 3 veckor, fatta vad kul! Asså jag kan inte berätta allt här eftersom det e så sjukt mycket och emelie förklarar det bäst eftersom det e hon som har varit där ;) So I don't even give it try, för jag vet heller inte vart jag ska börja hoho.
*
Just nu längtar jag som en galen idiot till söndag!!! För det första drar jag till theaaa och har superkul hos henne, och för det andra, nästan det bästa asså, PRETTY LITTLE LIARS! kan knappt vänta till nästa avsnitt! Det har blivit min nya drog istället för Vampire Diaries som har slutat för säsongen.
*
Nu är klockan 2 ser jag, ska nog sova nu tror jag... Slänger in en bra låt från pll,
"Hands Of Time"-Rachel Diggs

Gomorron!

Vaknade vid åtta idag, vilket som e grymt ovanligt för jag brukar sova till 10 iaf haha!
spenderade morronen åt att hitta ny musik till datan så jag inte lyssnar de sönder de andra låtarna höhö. Jag hittade nåra låtar på stephanie meyers hemsida http://stepheniemeyer.com/twilightseries.html ;;))
*
Jag och thea hade så tråkigt igårkväll så vi läste lite om hur twilight kom till haha http://stepheniemeyer.com/twilight.html intressant faktiskt!
*
Idag har jag verkligen ingenting att göra, det enda som e planerat är att köpa hårfärg, men det tar ju inte hela dan så jag vettefan vad jag ska ägna mig åt idag! Hoppas det börjar regna så man inte får dåligt samvete att man e hemma innomhus!! jag vill ha riktigt oväder asså, med blixtrar och åska och spöregn, myysiigt!
Fast jag tror inte  det kmr bli så idag, för det dtår att det ska bli soligt och varmt, men just nu e det molnigt, fast det börjar lätta nu...fan...
Jag önskar att jag kunde bestämma över vädret! men nejnejnejnejnej. Jag vill ha reeeeeeegn!!!! Man behöver faktiskt regniga dagar ibland, även om det är sommarlov! haha snälla börja regna, det e så jobbigt när det e soligt och varmt och badväder när man e inne, det e itnte kul!
*
Nu ska jag gå och be till vädergudarna att de ska fixa regn och rusk, vi hörs sen hejjjdå!!

Bromsbett!!

asså varfööör??? jävla bromsar!!
Jag va i stugan och höll på att skriva på brunos kors, när plötsligt 100 bromsar flög omkring runt mig! så såklart försökte jag vifta bort idioterna men istället BET en av de fucking assholesen mig! DET GÖR SKITONT! fyfaaan!!
asså det svider så in i helvete!! VARFÖR måste flugdjur finnas? de kan gå o ta sig!!
Och så har jag myggbett på fötterna, kan det bli bättre...?

ont i beeeneeen!

Det blev jag och mamma som fick trampa... men man fick lite träning iaf! Och så hände det lite saker som jag måste berätta för thea sen ;;;)) ohhoho
*
IKVÄLL ska vi ut och äta på resturaaang! så ni vet det ;)
*
har inte så mkt att skriva såååå, jag tar och loggar in på facebook om det hänt nåt nytt där haha
heeejdå!

trampbåt!

Ingen trampbåt igår heller, men idaaag ska det bli av haha. vi ska strax åka iväg så jag tänkte bara skriva ett kort inlägg ;)
imorron bär det av mot stockholm igen, helgen skulle bli regnig och stormig så det blir inge bad för mig och thea lördag söndag...
Vi får väl ägna oss åt andra saker som måste bli av den här sommaren, inte sant thea? ;););))))hahahhöhöphph
Nu ska jag nog åka, tar med kameran så får ni se bilder sen heeejdåå!!

Biiilderr!!

Det ser ut att bli fint väder här i sundsvall! Soliigt och vaarm! härligt ;)
tänkte lägga upp lite bilder från igååår, så här kmr de!!
Fika med mormor och blixten på balkongen igår!
jag stod för matlagningen ;) ahhaga
mmm
sötingarna.

hellu hellu!

Slänger in ett inläg om dagen.
Idaaag, gicka jag och vänta på mamma och lasse för vi skulle åka trampbåt, men de ville tydligen inte komma hem så jag ringde min kära vän thea och prata i mer än en timme hoho! sååå, ingen trampbåt idag inte, men imorron ;)
Vi åkte till stugan lite senare och åt middag, och jag var kocken hoho! Sen blev det ett dopp i sjön!
Jag lägger upp bilder från idag imorron, e lite trött o slö just nuuu höhö
men nu ska jag snart sova...kanske...får se.. haha
gonatt så längeee ::DD

Good morning tuesday!

Idag e det tisdag! då blir det trampbåt med mamma, lasse och mormor. Och efter det blir det lite träning, situps och sånt. Får så mkt godsaker här hos mormor och morfar, så det e bra om man behåller formen hahahahaha
jamen ni fattar ;;))
*
ska börja dagen med att duscha! sen blir det rabarberkräm med mjölk. mmm...höhö
Ska väl sätta igång, hejjjjdå!
mina fina lupiner hoho
diggar kepsen verkligen

stuuugan!!

hejhejhejhej!!!!
idag har man varit med evelina igen och kollat på film och lekt i lekparken hoho!!! sedan åkte man till stugan och åt middag och lite senare jordgubbar med glassss och kaafffeee!!! plockade lite lupiner också, en stoooor bukett höhö.
slänger in lite bilder från idag ::::::::::)))))))))))
evve i lekparken ;;))
lupinerrr
hahaha, lägg märke till kepsen, Sundsvall Tidning ;)
sååå, nu ska jag fortsätta att prata med thea i telefooon, hejdådådå

smaskigt äpple!

sitter och mumsar på ett äpple samtidigt som jag väntar på att få skjuts till evelina. såå jag slänger in ett inlägg ;;))
*
asså ska det aldrig bli badväder här uppe i norrland???? jag vill bada och inviga min nya bikini!! men nej nej, det ska vara mulet och kallt...
*
nu måste jag ringa morfar om han nu skulle skjutsa mig, det kmr bli väldigt sent annarssss, aja vi hörs senare hejdå hejdå hejdå hejdå!! :::::::))))))

Panacotta-mätt

mmm, panacotta!! hahha, hann inte ta nån bild på den, jag bara slängde i mig den hahaha.
*
Just nu chattar jag med theu, och vi pratar om aaaaaaalllttt möjligt he he he
*
Nä, just nu känner jag att jag vill åka båt i stockholms skärgård! längtar så himla mkt till det! tänk dig en solig dag i en motorbåt ute på havet i sthlm skärgård, ooohh härligt!!! Och så blir man brun ute på havet också, så det e bara positivt!!

Skål!!

Har precis skålat för mormor! Det blev mossérande rosévin, men inte för mig, jag fick hallonsoda haha. Men gott och trevligt var det! Och vädret verkar också tycka det, för solen skiner och det e varmt!
mmm...hallonsoda

Älskling!!

Blixten e flummig

Blixten sitter på balkongen och ser skitflummig ut!! han typ sitter och ser galen ut i typ en kvart, sen kollar hon upp mot solen o sen tvättar han sig, nemen han ser rolig ut, kolla:
Fast ni måste ju hålla med om att det är världens sötaste kisse!

Lighterssss

jomen jag kom  på att jag inte var riktigt klar med bloggen ännu, hahaha skulle lägga upp den här låten fööörst
*
Eminem & Bruno Mars - Lighters

LÅT!

Hittade den här låten på mammas nya sony ericsson mobil! haha, den va lite chill så den får ni höra nu ;;))
*
The super orchestra - Lay Me Down

Hooome!

Nu e jag hemma igen! Vi har varit på alnön förstår ni ;) och jag och evelina äventyrade på klipporna!
Tänkte lägga upp nåra bilder!
Äventyraren evelina!!
Gud vad vackert!
Jajemän!! Upptäcksfärd!
Gud vad liten jag ser ut!!! men det här var den enda bilden på mig höhöhö, så den här bjuder jag på!! man måste bjuda på sig själv vettu ;;))
den här var väl klämtjeck? jaja, fin fin!! glömde ta kort på grisarna haha, sååå jaaa
*
Nu måste jag hjälpa till med panacottan!!! annars blir de inte glada på mig, så måste kila hejdåååå

God morgon!!

vaknade preciis, är grymt trött. Kunde tyvärr inte sova inatt,det var sååå varmt så det blev lite senare än planerat, men absolut inte senare än 4 halv 5 hahaha, nej nej thea haha!
Just nu sitter mamma och mormor och öppnar present, det blev en kopp ser jag nu! hahaha.
*
Vad ska man göra idag då? joo, rutis, evelina och anders va det ja! skriver ett inlägg om det när vi kommit hem, och kanske slänger in en bild också ;;;))))
*
Ska väl ta och fixa till mig lite, duscha och så. Så vi hööörs!!!
HEJDÅÅ!! :):)
Mormor med sin nya fina kopp!

23:30

Nu börjar det likna något! en halvtimme till så e det som vanligt igen ;;))
Chattar med thean, soooom vanligt hahaha
*
Jag skiter i bloggriket, det går ju ändå inte att bli medlem där för mig, de verkar inte vilja sammarbeta -.-
menmenmenmenmenmen, har väl fått nåååågra läsare hoppas jag ;;))
*
designen kmr jag fixa nån gån nääästa vecka när jag är med theasen hahaha, sååå håll ut!! haha
*
hmmm, jag e inte sååå trött faktiskt, så vet inte om jag kmr ha så lätt för att sova nu höhö.
Imorron ska vi träffa rutis,evelina och anders! det ska bli trevlans!! och på måndag ska jag va med evelina igeeen hehe
ja det va ju trevligt!
*
Nu ska jag snacka lite till med thea och seeen ska jag noog sova, tror jag, vi får se, ja ;)
Får ju inte glömma mormors födelsedag, som e nuu!! 00:00 prick!! GRATTIS MORMOR PÅ 71 ÅRSDAGEN!!!

god kväll!

har försökt att bli medlem på bloggtrafik i kanske 2 timmar nu... för det första gick det inte att logga in på min nya hotmail och sen när jag gjorde en ny så gick det inte heller, men då visade det sig att jag hade skrivit hotmail.com istället för hotmail.se hela tiden, så inte konstigt att det inte funka -.-
Nu håller bloggtrafik på att skicka aktiverings mail, och det går si sådär, det tar bara en timme för den att skicka, det e ju inte alls långt tid nej nej
*
ska passa på att göra mig i ordning inför sängen som står och väntar, men jag tkr det e för tidigt att gå och lägga sig klockan 11 haha, jag e van att sova klockan 4 på morronen hahha, men men, det e ju inte så roligt att vara uppe ensam heller såååå

Tråkig design...

ändrade designen till den här tråkiga, haha, men jajajjaa!! den får va tråkig, den e typ "större" än den jag hade tidigare ;;)) jag vill ha lite bredare hoho
*
Nu har jag kollat efterrätt till mormors födelsedag imorron! Panacotta med vit chocklaaad, skrev av receptet från recept.nu, och medan jag skrev märkte jag nåt konstigt hahhaa
Ni får ursäkta handstilen, men det står: 56,25 g strösocker, 180 g vit chocklad & 187,5 g hallon...
amen då vet jag ju preciis!! det e bara o ta 65,25 g strösocker, det e ju inte så svårt att ta ut det och hälla i smeten, nej nej!!

Musselparty i sundsvall

Mamma och lasse kokade hur många musslor som helst i en megastor kastrull!! själv åt jag bara en mussla som jag delade och sen delade igen och sen delade jag den igen och sen dela jag den minsta så den blev jättelite så man var tvungen att använda mikroskåp för att se den hahhaha, nejmen usch vad äckligt det va att ha i munnen blää!!

lackat grillen!!

Sådär ja! nu känner man sig duktig! har lackat grillen med morfar, den blev jättevacker må jag säga ;;))
Har äntligen fått tag på thea!!! haha hon har varit jättesvår att få tag på idag, men hon e hos släkten fick jag reda på nu, så dår förstår jag ;)
*
Juste, glömde säga att jag köpte zebraskor på indiska ::DD

Shoppattttt

Nu har jag shoppat med mormor Ruth på stan, hittade fyra plagg, en bikini och tre tröjor ;;))))
kanske lite konstig bild, toppen ser jätteliten ut men det e jag som tog bilden lite cp
gina tricot iaaafff
Myyys tröja från indiska ::)))
Denna var snygg pååå, från carlingssss
Den här bilden är inte alls suddig, nej nej inte alls
frååån indiska :::DDD
*
Kanske thea läser detta, HEJ THEAA!! LOGGA IN PÅ MSN NÄR DU SER DET HÄÄÄR ;;)))

tjoooooooo

ska strax "fara iväg på stan". Men först tänkte jag lägga upp ett till inlägg haha
min design ska jag fixa, så bara så att ni vet så gillar jag inte de här bilderna längre, t.ex muse och flyleif eller vad de heter och den här bilden på mig är väldigt gamla bilderrrr, ska verkligen göra om desigen så fort jag får tillfälle. Min kompis Elina har gjort denna design och den är jättefin, men bilderna som jag ville ha med vill jag inte ha längreee haha. Jag vill typ ha lite stöörrree. Vet inte varför jag berättar det här för er, men men men men men men
Thea får hjälpa mig att fixa designen, jag. kan. typ. inte. ahahhaha jag vet inte hur man gööör HAHAHA
okeejjj, jag e lite flum jag vet, men nu måste jag åkaaaa
hejdåååådådådå

Good morning!!

sitter i sängen  hos mormor och morfar, tänkte slänga in ett snabbt inlägg ;)
Idag ska jag och mormor på stan, tänkte leta en snygg vit bikini och ett snyggt linne!!
Lite brun har man allt blivit efter så många soldagar med thea. ska sola ännu mer om det kan bli lite finare väder. det e så mulet här just nu, jag vill ha soool!!
lite långtråkigt har jag utan emelie här och det känns konstigt att inte va med theu hahaha
jaja, får väl ta mig igenom de här dagarna. jag har verkligen ingenting att göra -.-
Skriver lite senare bye byeeee

Fest hos mange!

hahahhahahahahaha tjaaaaa
sitter in the car mot sundsvall!! har inte så mkt att skriva så jag lägger upp en fördjävla bra låt! älskar han som sjunger hahaha
mange kom igen nuu!! mange mange
RSS 2.0