God morgon alla morgonpigga!

Hörde att det regna inatt! Skitmysigt att somna till!
Har såååå mycket att göra idag!!!!!!! Vet ej vart jag ska börja, för det är så mycket, shiiit! Aja får väl sätta igång på en gång när man ändå vaknade vid 9. måste ta vara på varenda minut när det är så mycket man ska göra, sååå bäst att sätta igång då!
Ha en trevlig dag!!!

Tröttast på jorden just nu!

Är så himla tröööött! Var på öppet hus i skolan och prata med mina lärare om allt möjligt!, kom precis hem och helt plötsligt tog tröttheten täten och snart ligger jag nog medvetslös i sängen! Shit, jag orkar ingenting just nu! Blev fruktansvärt trött! jag kan somna när som helst! men jag måste duscha först! hahah jaaa vad intressant!!
Sååå innnan jag stänger ögonen för dagen måste jag fixa lite saker, så nu måste jag gå!! ville bara uppdatera bloggen så det inte blir öde hära, så
Godnatt!!

Jag pluggar!!

Otroligt, men sant! Sitter och pluggar kristendomen, jo jag tackar jag, det är inte lätt ska jag säga! Fattar hälften haha!  Sen blire tyska-plugg och sen fysik-plugg och sen kemi-plugg. På en lördag!!! Aja det måste blir gjort!

Hos Farmor!

tjatja! Sitter hos farmor och är PROPPMÄTT! Fick en stooor kycklingbit till lunch, så nu klarar jag mig några veckor. haha!

Bye Bye Blonde!

Färgar mörkt nu!! Kände att det blonda inte riktigt var min grej, trivdes helt enkelt inte i det. Det var lixom inte jag! Så nu vet ni det haha!
Hoppas Moa går vidare i Idol!! Det var ju inte hennes bästa uppträdande "// men men, man hoppas att hon klarar sig, med en sådan talang kommer hon långt i vilket fall som helst hohoh!
Nu ska jag gå, hejdå!! hahaa

halloooooj!!

Nästan en hel vecka har gått sen jag kom hem från Gran Canaria! Just nu är Thea nästan på samma ställe som jag var, nämligen Maspalomas, och gottar sig sol. Eller, ja, jag var ju i Maspalomas, men bodde inte där, utan jag bodde i Puerto Rico. Riktigt pensionärsställe ska jag be om att få tala om!! hahaha. Fast det är det nog på många andra ställen runt omkring där.
*
Nog snackat om det! kände att det var längesen jag la upp en låt! fast ni kanske inte ens lyssnar på låtarna jag lägger upp hahahahaha. Thea, kanske, men hon är nog den enda som läser den här bloggen. så poppis är jag! hahah!
*
Imorrn är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag! Ska köpa hårfärg då och färga lite möörkare. Får se när det blir ;P Sen blir det såklart Fastspikad framför Idol och heja på Moa som vanligt :D
*
Nu måste jag nog duuuscha! vi hörs nån gång!
Hejdåå!!

RSS 2.0