Skolbytardag + Vårshow

Idag hade vi vår skolbytardag i enhagen. Vi skulle alltså träffa våra blivande klasser. Jag hamnade i 7c med Molly, Thea och Eleonora tjejer från hägernäs.
Jag fick faktiskt en bra klass! Jag gillar klasskamraterna. Och så e det två tjejer från Vallentuna som jag fick kontakt med. Våran mentor heter Birgitta Larnefeldt och är ny på Enhagen, så därför var Frida med och svarade på frågor. Hon e faktiskt rätt rolig att prata med. Och hon visste också att emelie var min syster :D
Vi var de sista som skulle äta och det var klockan kvart i tolv. Sedan slutade vi efteråt.
Igår var det vårshowen. Det var SKITKUL!!! Vi skulle repa på morgonen tre ggr med dansen. Sedan fick vi göra vad vi ville =D Då gick jag,Zara och Mollan till täbban och vankade. Sedan gick vi ner till nån fontän och där såg vi Calle, Felix och Robin. Calle var ju helt GALEN! Han sprang i med kläderna och BADADE!!?? Han hade en klocka på sig och frågade Robin "Är den här vattentät?" Och då hade han ändå varit i 20 minuter typ. Jag gick bara i med fötterna. Herregud det finns så mkt mer att berätta om igår, men jag orkar fan inte skriva allt!

Bjussar på en låt från Eurovision Song Contest Alyosha med "Sweet People"

RSS 2.0