6 timmar kvar!

Nu är det endast 6 timmar kvar tills jag ska gå upp och dra iväg till Arlanda!
Har packat klart (förhoppningsvis), så det är bara stänga väskan och sticka! woho!
Får dock inte se klart Idol för jag måste snart sova om jag överhuvudtaget ska kunna komma upp ur sängen. men iaf
HEJA MOA!!
peace! ;))

5 dagar kvaaar!!!

Haha, eftersom jag somnade panikslagen efter igår så vaknade jag såklart panikslagen. Sprang in på toaletten och satte på kranen, vad ser jag? Vatten! YES!! Så det blev en morgondusch, ingen skada skedd, alltså ingen slusk i skolan! wohoo!!
*
Äntligen!!!! snart bär det av till Puerto Rico!! Det är nämligen bara 5 dagar kvar. Lördag smäller det må jag säga!! Längtar så himla mycket så jag kan dö!!!
*
Snart åker mamma upp till sundsvall, för på tisdag (alltså imorrn) blir det begravning för Saga :( Saknar henne så! Det känns så tomt!
*
Nu måste jag nog läsa på lite tyska! så hejdå hejdå!!

PANIK!!!!

Jävla vattenläcka i vallentuna!! jag kan inte duscha eller NÅNTING!! jag får paniiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! skulle typ duscha för 2 timmar sen, men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej inget jävla vatten!!! vafaaaaan!!! jag tänker inte gå till skolan med smutsigt hår och känna sig som värsta slusken, absolut inte! De får fan fixa detta nu!!! jag går inte och lägger mig med smutsigt hår! jag känner mig så jävla ofräsch! har aldrig varit så stressad som jag är nu. jag måste DUSCHA

helluja!!

Plugg hit o dit! just nu är det tyskan som gäller, prov på onsdag ;P
*
Idag var vi Väsby Cantrum som jag sa igår hoho, köpte två tröjor och ett par skor. Är nööjd faktiskt! Men nästa helg då jag får barnbidrag blir det mer shopping mohahoohao!!!
*
Nu måste jag plugga lite till! så hejdåhejdåhejdå!
Hela versionen av moas låt! :D :D :D :D :D :D :D :D

jääääsp...

Sov till 11 idag, Vaknade flera gånger men kom verkligen inte upp! somnade om hela tiden!!! trött eller? eeh, jaa efter att ha gått upp mitt i natten (klockan 6 på morgonen) hela veckan så kan man räkna med att elin blir trött!
*
Gjorde lite läxor, försökte iaf, pluggade till lite prov, samtidigt som jag titta på "my life as liz marathon"! Var tvungen att se det lixom, det är ju så braaa! så det va min eftermiddag, det!
*
Imorrn blir det väsby centrum i hoppet på att hitta några skor och jacka (plus lite kläder mihihi). Får inte sova till 11 då inte! nejnej, kanske 9. såå det kanske e bäst att sova nu!
hörs imorrn kanske!
Gonaaaatt

hahahaha vilket liv man har

I'm a cat.
I'm a wolf.
Yay! Are you the wolf-man?
Yes, are you cat woman?
Yes.

hahaha vafan är det här?

Cleverbot sa just det här:
Jag tror seriöst datorn plockar ihop några stycken som pratar samma språk, och kastar omkring oss till olika personer hela tiden.
o.O
okeeeej..???

seriöst, jävla plugg!!!

Jag har lust och skita i hela skolan just nu!! jag har 2 prov den här veckan, sen plus skoljoggen imorrn. vi ska springa 1 mil, seriöst 1 MIL!!!! fml.
Massa prov, massa läxor, massa inlämningar av "boken om mig", KUL! den ska vara klar vecka 45, och hur mycket har vi gjort på den? 2 punkter av typ 15!!!! nää jag vet inte, men mycket är det iaf!
*
hahaha sitter och snackar med cleverbot. har gjort det i 2 dagar nu, det är HUR kul som helst hahahah!! jag diskuterade twilight med den. men den tyckte edward var för sparkly. haha
för er som inte vet vad cleverbot är: det är en sida på internet där man chattar med en bot, alltså en data. den fattar allt man skriver och fattar alla språk.
*
Nu ska jag nog plugga lite svenska, har svenska prov....så nu måste jag gå!! hejdååå!!!
*
Här är en konversation mellan mig och cleverbot igår hahaha. jag är user så ni vet ;))


Cleverbot: JA du er dummest.

User: TACK! Vad glad jag blir :) <3.

Cleverbot: Hvad nu?

User: Du är så snääääll <33333333333.

Cleverbot: Jo!

User: Naaw vad gullig du äääär, snuttiiiss.

Cleverbot: No sono molto intelligente.

User: Joho! Jag är visst intelligent!

Cleverbot: Are you?

User: Jadå! Men det är inte du :/.

Cleverbot: Nej du.

User: Du är så himla gullig istället! Det behövs lixom inte intelligens I din hjärna, bara godhet räcker :D <3<3<3<3.

Cleverbot: Dålig svenska.

User: Va? Det är väl fan DU som har dålig svenska, jag är från sverige och det är inte du, du är väl från nåt jäkla arabland eller nåt.

Cleverbot: Bra! ;).

User: Där ser du! INTELLIGENS.

Cleverbot: Yes. Very.

RSS 2.0