Mot sundsvall!!

imorron eller på lördag drar jag upp till sundsvall! ska bli skönt och bli lite uppassad och äta god mat och sola och bada i stugan ::)) måste också köpa en bikini och kanske nån topp också ;))
*******
har egentligen inte så mkt att skriva. just nu sitter jag på altanen och lyssna på Nice Guys ;) favvo-låten just nu asså!!
*******
Har packat klart allting tror jag, tar det allra sista imorron.
aja, skriver mer sen kanske, adíooos!!

Bloggtiiime!!

Nu tänker jag uppdatera bloggen lite oftare!! Men jag tror jag tappat lite läsare, så jag har väl ingen som läser den längre haha!!
jaja, just nu sitter jag och väntar på en försenad thea som egentligen skulle komma vid 1 och nu e klockan halv två och hennes buss 14:03 och den e framme fem i 3...såå aaa lite tidskillnad är det om man jämför när hon egentligen skulle ha kommit haha!
******************
Nu har vi iaf bestämt att vi ska åka till stranden ändå och vara där till kanske åtta! och kanske kanske ta ett kvällsdopp, vi får se ;);)
********************
Har grymt tråkigt just nu, sitter och uppddaterar min blogg och min och theas gemensamma blogg hyahahaya, hemlig blogg ;;)) och sen gör jag om bilder på picnik, så ni (om det nu e nån som läser detta) kan få se några jag har gjort haha:
kollade förresten på världens bästa film igår, a lot like love med snyggingen ashton kutcher!! här kan ni få låten också:
*
*
Lite flumm-bilder haha

tänkte blogga lite!

Japp, mkt riktigt!
Vill nog göra om lite på bloggen...men har tyvärr ingen ork haha, latheten tar över! speciellt nu på sommaren när man hänger på stranden och man e helt slut när man kmr hem. sååååååå, det får duga nu! kanske i höst...
*
IAF! härligt med sommar!! varit i österskär och solat med thea på stranden och så passade vi på att ta årets första dopp! 16 grader, nejnej inte kallt alls! nemen, det var väldigt svalkande faktiskt! sköööööönt...
Drar dit imorron också, sola, bada och bleka håret hahaha, med citroner hhooho, det lär bli tjusigt må jag säga!!*
*
Lägger upp en skön låt med ryan higa och chester see: NICE GUYS ;D Glöm inte att pausa IPoden här till höger -->
RSS 2.0