The Runaways!

Måste bara lägga upp låten asså!!!!

Lite göa bilder (:











Söndag

Hua, Hua!!!
Idag vaknade jag av jävligt jobbiga ljud...........
Aja, gjorde iaf alla läxor för nästa vecka. Jaja, NÄSTAN alla. Annars har jag suttit framför datan och lagt till ny musik på Spotify.
Juste fasen! Hade ju dansuppvisning på SWAY igår. Asså det var väldigt kul. Det var massa människor som dansade. Vi hade en riktigt bra och cool dans. så jag är nöjd med den. Sen åkte jag och emelie hemåt. Vi visste att vi skulle få vänta en evighet på middagen hemma så vi käka på Sara's Grill! VÄÄÄÄÄLDIGT mumsigt. Och så bad vi pappa köpa popcorn till lördagsmyset, men nääää, det glömde han såklart bort. Så vi blev förståss UTAN gott!
Så när vi satt och käkade utomhus på sara's så såg vi att pappa och de 3 musketörerna köra förbi oss. De hade varit i Uppsala. Haha, det var så skönt att ha en dag utan farsan och de 3 jävla musketörerna och bara var med Emelie, och mamma en liten stund åxå. Jag och Empan hade väldigt kul faktiskt. Vi såg inte fram emot att komma hem till de andra så vi sket i att ta en buss, så vi gick hem ganska långsamt.
Herregud vad det regnade idag. Värsta duschen ju! Och jag såg faktiskt en blixt!
Nu har jag skrivit fasen SKITMYCKET! Haha, ha det bra så ska jag försöka komma ihåg att skriva imorgon åxå :D
Hejdå sålänge <3

Härligt med vår-sommar, eller hur? :D

Onsdag morgon

Idag e man sjuk...
Fast det e ganska skönt ändå, för vi skulle gå till Rönningeby med de töntiga faddergrupperna.
Sedan har jag något konstigt utslag på kinden. Vet inte var det är. Jag vaknade med det. Annars mår jag illa och lite huvudvärk. Jag känner mig inte alls bra idag!

Lördag <3

Hopplala!! Det var fan inte igår jag skrev inlägg :P
Vad har man gjort idag då? Jo, jag kollade faktiskt två och en halv timme på SVAMPBOB FYRKANT!! Jag tycker faktiskt att det är bra!
Sen blev det lite långtråkigt. Amanda ville spela Eye Toy 3 så jag o Empan gick över dit och spela lite grann.
Sen kom en riktig härlig grej ^^ Jo, efter maten gick jag och emelie ut på en liten promenad. Först gick vi elljusspåret och tog massa kort. Sedan sprang vi upp för Hackstabacken och tog ÄNNU mer kort :P Sedan började det REGNA... Och jag hade emelies vita tygskor, inte världens bästa skor att ha det vädret. Så de blev BRUNA XD
Hahaha, har inget att skriva mer nu :P
Vad liten jag ser ut :P
RSS 2.0